Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, resurssiopettaja - Lahden kaupunki

Olisitko sinä uusi opettajamme? Rakokiven koulun uudistumiskykyisessä ja ratkaisukeskeisessä työyhteisössä on haettavana päätoimisen tuntiopettajan tehtävä resurssiopettajan työtehtävillä. Meillä pääset toimimaan osana tiimiä ja kehittämään työtäsi Rakokiven monitoimitalo Loistossa.

Monitoimitalo Loistossa syksystä 2021 alkaen toiminut Rakokiven peruskoulu on noin 390 oppilaan alakoulu, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Rakokiven liikekeskuksessa. Monitoimitalo Loistossa toimii koulun lisäksi Rakokiven päiväkoti ja Nastolan kirjasto sekä joukko muita käyttäjiä. Käytettävissämme ovat upean uuden monitoimitalon lisäksi erinomaiset liikuntamahdollisuudet lähietäisyydellä. Koulullamme on vahvaa oppimisen tuen osaamista.

Haemme osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA resurssiopettajan tehtäviin ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023. Tehtävänä on toimia resurssiopettajana alakoulussa. Koulussamme toimitaan yhteisopettajuusmallilla. Tuen oppilaat opiskelevat pääsääntöisesti inklusiivisesti osana oman luokka-asteensa ryhmää. Resurssiopettajan tehtävänä on toimia yhdessä muun opetushenkilöstön kanssa tuen tarpeessa olevien oppilaiden opetuksen suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Työaika on 21 opetustuntia viikossa.

Kelpoisuuden lisäksi arvostamme hakijan halua ja kykyä yhteistyöhön ja opetuksen kehittämiseen sekä toimintaan joustavissa oppimisympäristöissä. Vuorovaikutustaidot, joustavuus ja soveltuvuus työyhteisöön vaikuttavat valintapäätökseen. Valmius opettaa taito- ja taideaineita sekä kieliä (EN, RU) katsotaan eduksi. Valinta tehdään soveltuvuuden ja kelpoisuuden perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen (986/98) perusteella. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan täyttää hakijalla, jolla ei ole kelpoisuutta virkaan. Merkitse hakemukseen kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista hakemukseen liitteiksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 24.5.2022 klo 15.00.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 24 koulussa. Oppilaita on yli 10500, opettajia ja ohjaajia yli 1100.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/koulut/rakokiven-koulu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Susanna Kulonen, p. 040 834 9330

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Rakokiven peruskoulu

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Toritie 6, 15550 Nastola
Lahden kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb