Skip to main content
test
Päätoiminen tuntiopettaja, S2, käsityö, musiikki - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetuksessa on haettavana 1.8.2023 alkaen toistaiseksi täytettävä päätoimisen tuntiopettajan tehtävä (vuosiluokat 1-6). Opetettavina aineina pääosin suomi/ ruotsi toisena kielenä (S2), lisäksi mm. käsityö tai musiikki. Ensimmäinen sijoituspaikka on Laajakallion koulu.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvoja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta, aloitteellisuutta ja joustavuutta. Lisäksi edellytämme monipuolisia pedagogisia taitoja sekä oppilas- ja hyvinvointilähtöistä työotetta ja opetussuunnitelman hyvää tuntemusta. Eduksi luetaan taito ja halu osallistua kielten (ruotsi tai englanti), käsityön tai musiikin opetukseen.

Arvostamme kokemusta ja taitoa eriyttää erilaisia oppijoita, digipedagogista osaamista luontevana osana opetusta ja täydennyskoulutushalukkuutta. Kokemus kolmiportaisen tuen eri muodoista ja tukea tarvitsevien lasten kanssa tehtävästä työstä on myös tarpeen.

Tarjoamme valitulle mm. hyvän työyhteisön, monipuolisen työnkuvan, sisäilmaltaan terveen koulun, opetusportaalin mainiona opettajan työvälineenä sekä kunnan työsuhde-edut.

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo.

Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) työavain 506886.

Hakuaika päättyy maanantaina 27.3.2023 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/laajakallion-koulu-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Laajakallion koulun rehtori Pia Jokinen, puh. 040 5620570 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen palvelualue, Opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Laajakallion koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Laajakalliontie 4, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb