Päätoiminen tuntiopettaja (S2-opetus) - Kemin kaupunki

Päätoiminen tuntiopettaja (S2-opetus)

Kemin kaupungissa, Syväkankaan koulussa, on avoinna ajalla 1.8.2019 - 31.7.2020 päätoimisen tuntiopettajan toimi, johon sisältyy suomi toisena kielenä opetusta ala- ja yläkoulussa.

Syväkankaan koulu on reilun 500 oppilaan yhtenäiskoulu. Perusopetuksen lisäksi koulussamme toimii esiopetus, ala- ja yläkoulun valmistava opetus sekä yläkoulun pienryhmä. Meille tärkeitä asioita opetustyössä ovat kannustava toimintakulttuuri, toiminnallisuus sekä tieto- ja viestintätaitojen hyödyntäminen oppimisessa.

Painotamme ratkaisukeskeisyyden lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Kokemus tukioppilastoiminnan ohjauksesta katsotaan eduksi. Tehtävän laadukas hoito edellyttää tuntemusta inklusiivisesta opetuksesta, kokemusta ja kiinnostusta yhteisopettajuudesta sekä kykyä toimia yhtenäiskoulussa eri-ikäisten oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 14 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee täyttää Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.kemi.fi/palvelut/koulutus/perusopetus/syvakankaan-koulu/

Lisätietoja antaa Syväkankaan koulun rehtori Susanne Nyman, puh 040 166 3034 tai susanne.nyman@edukemi.fi

Kemin kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Syväkankaan koulu
Osoite: Kemi

Kemi on vehreä ja vireä matkailun, palvelujen, kulttuurin ja koulutuksen keskus Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.

Tutustu työnantajaan