Päätoiminen tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa lähihoitajakoulutukseen Riverian Kiteen koulutusyksikköön. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Työtehtävät painottuvat hoitotyön opetuksen toteutukseen. Tehtävään sisältyy sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien toteutuksesta vastaaminen yhdessä muiden opettajien ja työntekijöiden sekä työelämän asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy myös työpaikoilla tapahtuva oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme monipuolista hoitotyön kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon eri osa-alueilta ja kykyä tehdä työelämäyhteistyötä. Arvostamme myös hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta soveltaa valmentavan opetuksen menetelmiä. Odotamme joustavuutta opettaa tarvittaessa muissa Riverian koulutusyksiköissä koulutusta vastaavissa sosiaali- ja terveysalan tehtävissä. B-ajokortti on välttämätön koko maakunnan alueella tapahtuvan työssäoppimisen ohjauksen, Riverian yksiköiden välisen yhteistyön ja työelämäyhteistyön takia.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Eija Tuupanen-Laakkonen, p. 050 586 5062, eija.tuupanen-laakkonen@riveria.fi.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Kiteen koulutusyksikkö
Adress: Savikontie 13, 82500 Kitee

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren