test
Päätoiminen tuntiopettaja, sosiaali- ja terveysala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa sosiaali- ja terveysalalle. Tehtävä on sijaisuus ja täytetään määräaikaisena ajalle 1.3.2022 - 28.2.2023.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä.

Arvostamme laaja-alaista hoitotyön työkemusta erilaisissa hoitotyön ympäristöissä sekä kykyä tehdä työelämäyhteistyötä. Eduksi katsotaan laaja-alainen työkokemus sosiaali- ja terveysalalla päivystys/akuuttihoitotyössä ja lähihoitajakoulutuksen tuntemus. Odotamme hakijalta sairaanhoitajan pohjakoulutusta. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta opettaa Riverian muissa koulutusyksiköissä koulutusta vastaavissa sosiaali- ja terveysalan työtehtävissä.

Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista Riverian yksiköiden välillä, joten B-luokan ajokortti on välttämätön.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Eija Tuupanen-Laakkonen, p. 050 586 5062, eija.tuupanen-laakkonen@riveria.fi

Lisätietoja

Riveria, Joensuun koulutusyksikkö

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 14 500 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Peltolankatu 23 G, 80220 Joensuu

Rekommenderade jobb