Päätoiminen tuntiopettaja  sosiaali- ja terveysala

Vaasan kaupunki hakee neljää päätoimista tuntiopettajaa sosiaali- ja terveysalan opetukseen Vamiaan.
Haemme kuntoutusalan, kasvatus- ja ohjausalan sekä kahta hoitotyön opettajaa.

Vamia on Vaasan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen oppilaitos, jonka tehtävänä on kouluttaa ammatillisia osaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin.
Olemme kaksikielinen oppilaitos, mutta koulutamme suomen- ja ruotsin kielen lisäksi myös englannin kielellä. Opiskelijoita vuosittain on runsaat 4 000 ja henkilökuntaa noin 300. Järjestämme ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta ammatti- ja erikoisammattitutkintoina. Kaikki tutkintomme on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Vamian monialainen osaaminen elää siellä työskentelevissä ihmisissä. Kehitämme jatkuvasti taitojamme ja jaamme oppimme sekä työelämäkokemuksemme innolla eteenpäin yhteisössämme.

Opetuskielenä on suomi. Katsotaan eduksi, että pystyy opettamaan myös ruotsin kielellä. Hakijalla tulee olla työkokemusta sosiaali- ja/tai terveysalan työskentely-ympäristöstä.

Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista opettajan pätevyyttä.

Arvostamme kokemusta toisen asteen opiskelijoiden opetuksesta ja ohjaamisesta. Yhteistyökyky, luovuus, organisointikyky ja joustavuus ovat ehdoton etu tehtävää hoidettaessa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C liite 1 mukaan.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut ovat viikoilla 49-51.
Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, joita ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutuspäällikkö Toni Borén puh. 040 829 4225 tai toni.boren(at)vamia.fi

Sivistystoimi / Vamia
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.