Päätoiminen tuntiopettaja, suomen kieli (S2) - Borgå stad

Päätoiminen tuntiopettaja, suomen kieli (S2) - Borgå stad

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Pääskytien koulu (vuosiluokat 7-9) hakee suomen kielen ja kirjallisuuden sekä suomi toisena kielenä ja kirjallisuus (S2) päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020

Pääskytien koulu sijaitsee Porvoon länsirannalla, meren tuntumassa peltomaiseman keskellä. Pääskytien koulussa on oppilaita n. 540. Oppilaat tulevat usealta eri koululta, jotka ovat kylä- tai taajamakouluja. Pääskytien koulu on laadukasta opetusta antava, yksilön erilaisuutta kunnioittava koulu, joka toimii ajanmukaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Virkaan vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto ja perus-/lukio-opetusta antavan opettajan kelpoisuus.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 20.5.2019 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa rehtori Kimmo Sirén, puh. 040 701 6580 tai kimmo.siren@porvoo.fi

Pääskytien koulu
Adress: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren