Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista tuntiopettajaa talotekniikka-alalle Joensuun koulutusyksikköön. Opetettavina sisältöinä ovat putkiasennuksen ja ilmanvaihtoasennuksen ammatilliset aineet ja muina tehtävinä työelämäyhteistyöhön ja opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistamiseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Sopiva koulutus on esim. LVI-alan insinööri ja vähintään kolmen vuoden vankka työkokemus LVI-alan käytännön työtehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietotekniikka- ja tiimityötaitoja. Arvostamme ammatillisen koulutuksen ja nuorten ohjaamisen kokemusta sekä englannin kielen taitoa ja kokemusta putkistojen hitsauksesta.

Tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös muodollista kelpoisuutta vailla oleva henkilö, jos hakijoissa ei ole kelpoisuusvaatimukset täyttävää hakijaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jorma Käyhkö, p. 050 530 6295, jorma.kayhko@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.
.

Mer om arbetsgivaren