test
Päätoiminen tuntiopettaja, talotekniikka-ala - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme päätoimista talotekniikan tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 15.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Opetettavina sisältöinä ovat putkiasennuksen ja ilmanvaihtoasennuksen ammatilliset opintokokonaisuudet.

Edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista pätevyyttä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan väliaikaisesti valita henkilö, jolla on tehtävän edellyttämä riittävä koulutus ja vahva käytännön ammattitaito.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kykyä että halua toteuttaa ja kehittää talotekniikan opetusta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tehtävässä menestymistä edesauttavat hyvät vuorovaikutustaidot opiskelijoiden, muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Eduksi katsotaan monipuolinen talotekniikka-alan työkokemus, hyvät tietotekniset taidot ja kokemus verkkopedagogiikasta. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja valmentavaa työotetta. Tehtävän hoitaminen vaatii liikkumista työelämäkumppaneidemme luona, joten vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön.

Päätoimisen tuntiopettajan tuntimäärä vahvistetaan toimintavuosittain. Päätoimisuus täyttyy 800 tunnilla ja tuntimäärä vaihtelee 800 ja 1500 tunnin välillä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Työn ja muun elämän yhteensovittamiseen meillä on käytössä joustoelementtejä työajan ja työntekopaikan suhteen.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jorma Käyhkö, p. 050 530 6295, jorma.kayhko@riveria.fi

Lisätietoja

Riveria, Joensuun koulutusyksikkö

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 14 500 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluu kilpailluilla koulutusmarkkinoilla toimiva Riveria koulutuspalvelut oy.


Osoite: Peltolankatu 23 H, 80220 Joensuu

Rekommenderade jobb