Päätoiminen tuntiopettaja, valmistava opetus - Sipoon kunta

Päätoiminen tuntiopettaja, valmistava opetus

Sipoon Lukkarin koulu sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme on yleisopetuksen vuosiluokat 1-6, luokkien 1-3 ja 4-6 pienryhmät, perusopetukseen valmistava pienryhmä sekä esiopetusryhmä. Oppilaita on n. 220.
Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt päätoimista tuntiopettajaa perusopetukseen valmistavaan opetukseen Lukkarin kouluun, aloitus 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Vastuualueisiin kuuluvat valmistavan luokan opetuksen suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työtä tehdään myös yhteistyössä eri koulujen opettajien kanssa sekä moniammatillisessa yhteistyössä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukainen luokanopettajan pätevyys.

Tehtävässä edellytämme kokemusta perusopetukseen valmistavasta opetuksesta sekä kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksesta, hyviä ryhmänhallintaitoja sekä hyviä vuorovaikutus-ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen yhteisopettajuudesta / samanaikaisopettajuudesta, kielitaidon (esim. englanti, venäjä tms.) ja muun laaja-alaisen osaamisen kuten digitaidot, taito/taideaineet.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 1.8.2019 klo 16.00 mennessä kotisivuillamme olevan linkin kautta www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lausunto terveyentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa rehtori Rauno Mononen rauno.mononen(at)sipoo.fi.

Sivistysosasto, Suomenkieliset koulutuspalvelut
Osoite: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan