Päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus - Kuhmon kaupunki

Päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus

Päätoimisen tuntiopettajan sijaisuus ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Opetusaineina ovat ruotsi ja saksa. Opetusta on pääasiassa Tuupalan koulussa perusopetuksen 6. - 9. luokilla mutta myös Kuhmon yhteislukiossa.
Laadukkaan opetustyön lisäksi Tuupalan koulussa arvostamme vahvaa pedagogista osaamista kasvatuskumppanuuden hengessä. Haemme työyhteisöön opettajaa, jolla on hyvät tvt-taidot, innostusta toimia perusopetuksen ja lukion kouluyhteisössä ja kehittää opetuskäytänteitä yhteistyössä muiden opettajien kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Valitun henkilön on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi - palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuustodistus ja ansioluettelo.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 20.6.2019.

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Sivistystoimenjohtaja, Kuhmon lukion rehtori Eila Vilén, puh. 0440-819996 (eila.vilen@kuhmo.fi) tai Tuupalan koulun apulaisrehtori Marjut Kyllönen, puh. 044-710 5124 (marjut.kyllonen@kuhmo.fi)

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Perusopetus, Tuupalan yläkoulu
Osoite: Peuranpolku 3, 88900 Kuhmo

Tuupalan yläkoulu on n. 230 oppilaan yläkoulu. Laadukkaan kasvatus- ja opetustyön lisäksi koulussamme arvostetaan vahvaa pedagogista osaamista kasvatuskumppanuuden hengessä, yhteistyötaitoja ja innostusta kehittää oppiainerajatkin ylittävää opetusta.
Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija.
Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa opetustyössä.

Tutustu työnantajaan