Päätoimisen tuntiopettajan viransijaisuus - Lopen kunta

Päätoimisen tuntiopettajan viransijaisuus - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan perusopetukseen Kirkonkylän kouluun päätoimisen tuntiopettajan vuorotteluvapaan viransijaista (4. lk) ajalle 6.8.2019-31.1.2020.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työttömänä työnhakijana TE-toimistossa oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukainen kelpoisuus. Valittujen on ennen vaalin vahvistamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi, johon tehtäväkohtainen palkka perustuu. Lopen kunnassa kelpoisen päätoimisen tuntiopettajan peruspalkka on 2699,20€. Tämän lisäksi tulevat mahdolliset TVA-lisät.

Läs mer

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa Kirkonkylän kasvatusalueen rehtori Erika Kauppi-Nykänen 040 330 6187 tai erika.kauppi-nykanen@loppi.fi

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Perusopetus
Adress: Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.
Lopen kunnassa on kahdeksan perusopetusta antavaa oppilaitosta, seitsemän alakoulua ja yksi yläkoulu. Yläkoulun yhteydessä toimii kunnan oma lukio. Esiopetusta antavia pisteitä kunnassamme on viisi, joista kolme toimii päiväkotien yhteydessä ja kaksi alakoulujen yhteydessä. Varhaiskasvatus siirrettiin osaksi kunnan sivistystoimea syksyllä 2011. Henkilöstöä kunnan kouluissa on yhteensä noin 130 henkilöä.

Mer om arbetsgivaren