test
Päävalvoja - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin päävalvojaa.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri toteuttaa vuosittain useita uudis- ja korjausrakentamiskohteita oman hankeorganisaation rakennuttamina. Haemme vahvistukseksi joukkomme sopivaa päävalvojaa.

Toimenkuvaan kuuluu sovittujen työmaiden valvonta ja työmaavalvonnan koordinointi yhteistyössä talotekniikkapäällikön kanssa sekä muut rakennuttamistehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu ammatillisen korkea-asteen tutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Aikaisempi kokemus valvonta- ja työmaatehtävistä sekä rakennuttamistehtävistä luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja määrätietoista toimintatapaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöjohtaja Timo Seppälä, p. 040 739 0173 ja projektijohtaja Tuomo Lehtisalo, p. 050 466 0875.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, T3-rakennuttaminen

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb