test

Sairaanhoitaja - tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon!

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen tehtävään kotiin vietäviin palveluihin Padasjoen kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit.

Työskentelemme Padasjoen kauniissa ja laajassa maalaismaisemassa Päijännettä sivuten. Padasjoen keskustasta, Auttoisille ja sieltä Kellosalmeen sekä Virmailan saarelle asti. Voit itse vaikuttaa haluatko työskennellä Padasjoen keskustan tuntumassa, vai maaseudulla vesistön ja metsien upeissa maisemissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävää voi hakea myös opintojen loppuvaiheessa oleva sairaanhoidonopiskelija. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Taina Tamminen
puh. 044 440 3114
taina.tamminen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, kotiin vietävät palvelut, Padasjoen kotihoito

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Padasjoki, 17500 Padasjoki

Rekommenderade jobb