Päihdelääkäri - Oulun kaupunki

Päihdelääkäri

Oulun kaupungin terveydenhuollon lääkäripalveluissa on haettavana PÄIHDELÄÄKÄRIN vakinainen virka. Virka sijoittuu avopäihdehoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys tai tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Eduksi luetaan kokemus päihdetyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Viran palkkaus määräytyy lääkärien virkaehtosopimuksen hinnoittelukohdan L3SL3000 ja kaupungin oman lääkärisopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA//5820/2019. Hakemukset on toimitettava 17.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat vs. ylilääkäri Jaana Hinkkala, p. 044 703 5928 ja apulaisylilääkäri Tarja Lämsä, p. 044 703 5911. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Lääkäripalvelut
Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan