Päihdetyöntekijä - Riihimäen kaupunki

Päihdetyöntekijä

Tule kehittämään Nuppi Nuorisoaseman palveluja Riihimäelle.

Riihimäen kaupungin Sosiaali- ja terveystoimialan yksi vastuualueista on Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalisen hyvinvoinnin palvelut. Vastuualue jakautuu kolmeen palvelualueeseen, jotka ovat Palveluohjaus ja sosiaalityö ja Psykososiaaliset palvelut sekä Mäkikujan perhekeskus. Mäkikuja on kaupungin oma sijaishuollon yksikkö. Palvelualueella työskentelee 58 työntekijää. Haemme innostuneeseen joukkoomme uutta ammattilaista.

Riihimäen kaupunki (#rakasriksu) hakee Lasten, nuorten ja perheiden sosiaalisen hyvinvoinnin palvelualueelle päihdetyöntekijää. Syyskuussa 2019 Riihimäelle avataan uudenlainen Nuppi Nuorisoasema, joka yhdistää entistä asiakaslähtöisemmin nuorten sosiaali- ja terveyspalvelut. Nuppi Nuorisoaseman moniammatillisessa tiimissä tulee työskentelemään palveluohjaaja, päihdetyöntekijä, psykiatrinen sairaanhoitaja, psykologi ja lääkäri.

Päihdetyöntekijän tehtäviin kuuluu kunnan ennaltaehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja toteuttamista sekä nuorten asiakkaiden tukea, ohjausta ja neuvontaa osana Nuppi Nuorisoaseman moniammatillista tiimiä. Lisäksi tehtävään kuuluu yhteistyötä ja verkostotyötä sekä osallisuutta erilaisissa työryhmissä.

Päihdetyöntekijä työskentelee yleistyöajassa, työ sisältää myös iltatyötä. Työn tueksi on järjestetty työnohjaus. Tarjoamme työn innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 § tai Laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 28.6.1994/559:n mukainen pätevyys (tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto: sosionomi, sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto). Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista, erityisesti nuorten palveluista sekä palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen päihdetyöstä ja työskentelystä nuorten palveluissa. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilölaillistus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 8.00. Haastattelut toteutetaan 31.7.2019 klo 8.00 -11.00. Haastatteluun kutsutaan erikseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antaa palveluesimies Timo Turunen puh. 019 758 4166 timo.turunen@riihimaki.fi
Hakemukset www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Junailijankatu 14, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan