Päihdetyöntekijä, työikäisten palvelut - Oulunkaaren kuntayhtymä

Päihdetyöntekijämme siirtyttyä toisiin tehtäviin haemme joukkoomme motivoitunutta ja kehittämiskykyistä päihdetyöntekijää.
Päihdetyöntekijänä hoidat päihdehuollon ja korvaushoidon avokuntoutukseen liittyvät asiat ja teet tiivistä yhteistyötä terveyspalvelujen ja muiden sosiaalipalvelujen kanssa.
Työyhteisössämme tukenasi on monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit sekä koulutusta ja työnohjausta. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty. Uudet työtilamme ovat valmistuneet ja sijaitsevat viihtyisässä Hyvän olon keskus Pirtissä.

Arvostamme kokemusta sosiaalipalvelujen asiakasprosessien eri vaiheista, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimme tiimiimme rohkeaa ja verkostoituvaa innovaattoria, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 3 §:n mukainen sosionomi (AMK) pätevyys tai terveydenhuollon ammattihenkilölain 559/1994 mukainen sairaanhoitajan kelpoisuus erikoistumisalueena mielenterveys- ja päihdetyö. Lisäksi Valviran laillistus.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Toimeen valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimi täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Visiomme on #mielekäselämäkotona.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tuula Tolkkinen, tuula.tolkkinen@oulunkaari.com, p. 040 826 6480 ja
johtava sosiaalityöntekijä Satu Hillukkala-Mäkelä, satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com, p. 040 623 7488

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Varsitie 1, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb