Päihdetyöntekijän sijaisuus on nyt haettavana Karviaisen mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Haemme aktiivista, oma-aloitteista sekä itsenäiseen työskentelyyn että ryhmätyöhön kykenevää päihdetyöntekijää Karviaisen mielenterveys- ja päihde avopalveluihin. Työpisteemme sijaitsevat Nummelassa ja Karkkilassa ja tarpeen mukaan työskentelisit kummassakin työpisteessä. Työ on itsenäistä vastaanottotyötä yksilö- ja ryhmätoimintana, tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Päihdetyöntekijä työskentelee tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja päihdelääkärin kanssa. Päihdepalveluiden työntekijät vuorottelevat lääkärin vastaanotolla lääkärin työparina. Päihdetyöntekijä työskentelee osana mielenterveys- ja päihdepalvelutiimiä ja työryhmällä on säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto (tai vastaava aikaisempi tutkinto) eduksi katsomme mielenterveys- ja päihdetyön suuntavat opinnot. Tehtävään hakevalta edellytämme aikaisempaa kokemusta päihdetyöntekijän tehtävistä, mielellään yksilövastaanottotyöstä.

Sijaisuus täytetään heti tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen ja päättyy 31.8.2021. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat työssä välttämättömiä. Tehtävään valitun tulee 30 vrk. kuluessa päätöksestä esittää Karviaisen työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tarkistamme ammattipätevyyden JulkiTerhikki-rekisteristä. Työ on päivätyötä, työaikamuotona liukuva yleistyöaika. Tehtäväkohtainen palkka on 2516,60 €/kk. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Karviainen on savuton työnantaja.

Hakuaika päättyy 6.5. 2021 klo 15.00. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä ja tehtävään valitun kanssa järjestetään tapaaminen ennen valintaa, jolloin käydään läpi tutkintotodistukset. Sähköinen hakemus tulee jättää www.kuntarekry.fi kautta, työavain 354937

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Soita ja kysy lisää! Mielenterveys- ja päihde avopalvelut vs.lähiesimies Niina Kojo 044-765 3792 tai niina.kojo@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.


Osoite: Nummenjuohu 2, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs