test
Paikkatietoasiantuntija - Hattulan kunta

Haemme varuskuntapaikkakunta Hattulan Elinvoimatoimialalle vakituiseen toimeen alkaen heti tai sopimuksen mukaan

PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA

Rakennusneuvonta- ja maankäyttöpalvelut sijoittuvat Hattulan kunnan organisaatiossa Elin-voimatoimialalle. Elinvoimatoimiala pitää sisällään laajan joukon kunnan elinvoiman kehittämiseen tähtääviä palvelualueita. Etsimämme henkilö tuo elinvoimatoimialallemme sekä paikkatiedon että maanmittausalan osaamisen. Paikkatietoasiantuntija toimii yhteistyössä sekä rakennusvalvonnan että maankäytön suunnittelun kanssa. Rakennusvalvonta ja maankäytön suunnittelu tarvitsevat päivittäin ajantasaista paikkatietoon perustuvaa sijainti- ja ominaisuustietoa. Paikkatietopalvelujen avulla mahdollistetaan tehokas ja ajantasaiseen, laadukkaaseen paikkatietoon perustuva kaupungin maankäytön suunnittelu sekä alueiden rakentaminen.

Tehtävä
Haemme paikkatietoasiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin rakennetun ympäristön tiedon ja paikkatietojen osa-alueille. Tehtävää on paljon ja monipuolisesti, mutta tukena on hyvä ja kehittyvä organisaatio. Kuuntelemme myös aktiivisesti ohjelmisto- ja muita työkalutarpeita.
Työhön kuuluu maastotyötä ja liikkumista kunnan alueella. Tehtävän keskeisin osa-alue on paikkatietoaineistojemme täydentäminen, suunnittelu, toteutus, julkaisu ja analysointi sekä laadun parantaminen sekä paikkatietojärjestelmien kehittäminen ja käyttöönoton tukeminen. Lisäksi vastaat järjestelmien välisten tietojen siirron tukemisesta tiimissämme.

Elinvoima on uusi toimialamme mutta hyvin keskeinen osa kunnan kehittämistä. Siihen sisältyy paljon haasteita mutta ennen muuta uusia mahdollisuuksia. Osana ratkaisukeskeistä reagointia tulet olemaan yksi tilannettamme edistävä asiantuntija. Tulet olemaan osa tiimiä, jossa tulet antamaan oman osaamisesi käyttöömme - mutta yhtä lailla pääset hyödyntämään muiden tuomaa osaamista tässä eteenpäin suuntaavassa organisaatiossa. Pääpaino ei osaltasi ole kehittämisessä, mutta kehitysmyönteisyys on kyseisessä roolissa edellytys onnistumiseen.

Edellytämme
tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai sitä edeltävää maanmittausalan tutkintoa, kokemusta maanmittauksesta sekä paikkatietojärjestelmistä.

Arvostamme
hyviä yhteistyötaitoja, työssä tarvittavien ohjelmien (Trimblen Locus (Cloud)) hallintaa sekä halua lisäksi myös itsensä aktiiviseen kehittämiseen. Arvostamme myös aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua palvella niin kuntalaisia kuin organisaatiota sisäisesti. Tulet saamaan meiltä koulutuksen Cloud-käyttöliittymään.

Positiivinen ja optimistinen suhtautuminen työhön ovat meillä peruslähtökohtia hyvän työn tekemiselle. Iloa ja jopa huumoria saa myös levittää laajemmalle työyhteisöön. Niiden avulla sinä ja kollegasi selviätte työntäyteisistä ja välillä haastavista päivistä. Arvostamme asiantuntijuuttasi ja tietämystäsi kaikessa tekemisessämme.

Lisätiedot ja aikataulu
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä lääkärin myöntämä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Kunnalla on käytössä liikunta- ja kulttuuriharrastusten tuki E-passi ja mahdollisuus saada korotonta lainaa polkupyörän hankintaan. Lisätietoja antavat virka-aikana ma-pe tarkastusinsinööri Janne Jeronen (puh. 050 5546 104, sähköposti janne.jeronen@hattula.fi) ja ma-ke maankäyttöasiantuntija Heikki Pusa (puh. 050 3013 683, sähköposti heikki.pusa@hattula.fi).

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten haethan tehtävää ripeästi. Hakemus tulee jättää Kuntarekryn kautta viimeistään 2.2.2022 klo 23 mennessä. Tavataan työhaastattelussa!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Virka-aikana ma-pe tarkastusinsinööri Janne Jeronen (puh. 050 5546 104, sähköposti janne.jeronen@hattula.fi) ja ma-ke maankäyttöasiantuntija Heikki Pusa (puh. 050 3013 683, sähköposti heikki.pusa@hattula.fi)

Lisätietoja

Hattulan kunta, Elinvoimatoimiala, Tekninen toimiala, Maankäyttö

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.


Osoite: Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Rekommenderade jobb