Skip to main content
test
Paikkatietoasiantuntija - Kauhavan kaupunki

Tule meille määräaikaiseksi paikkatietoasiantuntijaksi. Tämä voisi olla paras paikka. Juuri sinulle.

Meillä Kauhavalla on paljon ja kaikkea. On silmänkantamattomiin lakeutta, on taajamia, monen kokoista yrittäjyyttä, maa- ja metsätaloutta, turkistuotantoakin ja melkoisesti huvituksiakin. Kaikkiin näihin liittyy myös paikkaan sidottua tietoa, jonka hallinnasta vastaat sinä paikkatietoasiantuntijan tehtävässä. Tällaiseen maisemaan ja toimintaympäristöön olisit siis tulossa mukaan, ylläpitämään yhtä yhteistä hyvinvoivaa Kauhavaa.

Kauhavan kaupungin maankäyttö ja ympäristö toimii koko kaupungin tukipalveluna tarjoten osaamistaan kaupungin kaikille sektoreille. Ryhmän asiantuntijoiden vastuualueisiin kuuluvat mm. kaavoitus, mittaus, paikkatieto, kaupungin maaomaisuuden hallinta sekä ympäristönsuojelu.

Etsimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä ylläpitämään ja kehittämään kaupungin paikkatietoaineistoja ja -palveluita määräaikaiseen tehtävään 2.6.2023 saakka ja sijaisuus saattaa jatkua tästä eteenpäinkin. Toimit koko teknisen sektorin apuna paikkatietoasioissa. Toimit maaomaisuuden hallintajärjestelmän pääkäyttäjänä vastaten tietokannan toiminnasta sekä siihen liittyvistä prosesseista ja kehität paikkatietojärjestelmän käyttöä edelleen. Numeerisia aineistoja hallinnoit myös, sekä kaupungin omia aineistoja että rajapintojen kautta järjestelmiin tulevia. Lisäksi hoidat raportoinnin paikkatieto- ja rakennusvalvonnan hankkeissa. Käytössämme olevia ohjelmistoja ovat mm QGIS, PostgreSQL, FME ja KuntaNET.

Tehtävä on määräaikainen ja kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto ja kokemusta paikkatietoalan tehtävistä. Myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan.

Työ on tiimityötä koko teknisen organisaation kanssa. Tehtävän sujuvassa hoitamisessa sinua auttaa paikkatietoalan ohjelmistojen tunteminen, taito omaksua uutta nopeasti, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys. Me arvostamme myös aktiivista otetta työhön ja kykyä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Alan aikaisempi kokemus katsotaan tietysti eduksi ja tehtävien hoito edellyttää myös oman auton käyttöä.

Laita siis hakemuksesi meille. Tässä määräaikaisessa tehtävässä saat reilun annoksen kokemusta kuntasektorin toiminnasta sekä pääset tutustumaan perin pohjin meidän viranomaistehtävissä käytettyihin paikkatietojärjestelmiin ja -aineistoihin. Samalla tietysti tarjoat omaa erityisosaamistasi meidän kaikkien kauhavalaisten käyttöön.

Täytämme viran 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.
Palkkaus tähän tehtävään määräytyy voimassa olevan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Ylihärmä.

Jätä siis hakemuksesi 6.12.2022 klo 23:00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

25.11. saakka maankäyttöpäällikkö Päivi Raski p. 040 179 8130
25.11. alkaen tekninen johtaja Antti Hakola p. 050 514 1576

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Tekninen osasto

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella se on Etelä-Pohjanmaan kaupungeista toiseksi suurin. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä, jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta. Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä. Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia


Osoite: Päämajantaival 2, 62375 Ylihärmä

Rekommenderade jobb