Skip to main content
test
Paikkatietoasiantuntija - Vasa stad

Haemme paikkatietoasiantuntijaa.

Paikkatietoyksikkö vastaa kaupungin paikkatietojärjestelmistä ja -aineistoista sekä niiden julkaisusta. Palveluja käyttävät kaupungin kaikki toimialat sekä kuntalaiset. Paikkatietoyksikkö on osa kiinteistötoimen organisaatiota kaupunkiympäristön toimialalla. Tärkeimmät käytössä olevat järjestelmät ovat Trimble Locus, Esri ArcGIS Enterprise sekä FME.

Paikkatietoasiantuntijan työtehtävät muodostuvat paikkatietojärjestelmien pääkäyttäjä- ja kehittämis- ja asiantuntijatehtävistä sekä paikkatietoaineistojen jalostukseen liittyvistä tehtävistä. Erityisesti haemme henkilöä Trimble Locus pääkäyttäjä- ja kehittämistehtäviin sekä Esri-alustalla kehitettäviin sovelluksiin ja analyyseihin. Valittavan henkilön tehtävänkuva tarkentuu osaamisen ja soveltuvuuden perusteella osaksi paikkatietoyksikön viisihenkistä tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä osaaminen. Ohjelmistoihin liittyvä englanninkielen hallinta on välttämätöntä, minkä lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Edellytämme riittävää paikkatieto-, tietokanta- ja ICT-osaamista.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, asiakaslähtöisyyttä ja dokumentointitaitoa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät kehittyvässä kaupungissa sekä etuja kaupungin palveluihin ja lounasravintoloihin sekä e-passin kulttuuri- ja liikuntaedun. Osittainen etätyö on mahdollista.

Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Aikaisemmissa hauissa 2.12.2022-9.1.2023 ja 12.01.- 31.01.2023 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

paikkatietopäällikkö Jarmo Peltomäki, puh. 040 770 0107
kaupungingeodeetti Petur Eklund, puh. 040 164 6930

Lisätietoja

Vaasan kaupunki

Kun kävelet kadulla, avaat vesihanan tai hengität puhdasta ilmaa, käytät kaupunkiympäristö toimialan tarjoamia palveluita ja hyödynnät valvomaamme ympäristöä. Osaajamme huolehtivat Vaasan teknisestä rakenteesta ja teknisistä palveluista. Palvelemme muun muassa kiinteistö-, mittaus-, kaavoitus-, katu- ja viheralueasioissa.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb