Paikkatietoinsinööri

Haemme osaavaan joukkoomme

PAIKKATIETOINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu paikkatieto- ja mittausdatan hallinta infran suunnittelun- ja rakentamisen prosesseissa sekä infran työmaiden mittauksia.

Tehtävässä työskentelet paikkatiedon vastuualueella osana kaupunkitekniikan toimialaa. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä erityisesti infrapalveluiden työnjohtajien ja rakennuttajien kanssa.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa vähintään AMK insinöörin tasoista tutkintoa sekä kokemusta infrarakentamisesta ja paikkatietoaineistojen hallinnasta. Arvostamme myös kokemusta koneohjausmallien laadinnasta, massalaskennasta ja infratietomallien (Land XML) hallinnasta sekä infraRYL määrämittausohjeen tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Kaupungininsinööri Erkki Vähätörmä, puh. 040 318 2350
Paikkatietoinsinööri Olli Kunnas, puh. 040 318 2556

Kaupunkitekniikka
Osoite: Kultasepänkatu 7, 04200 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.