Skip to main content
test
Paikkatietoinsinööri - Turun kaupunki

Oletko kiinnostunut paikkatiedosta ja paikkatietojen hyödyntämisen kehittämisestä? Jos olet, niin saatat olla etsimämme uusi paikkatiedon asiantuntija, sillä haemme paikkatietoinsinööriä Turun kaupungin paikkatiedon vastuualueelle vakinaiseen työsuhteeseen.

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden paikkatieto ja kaupunkimittaus -palvelualue vastaa muun muassa paikkatietojärjestelmistä sekä paikkatiedon tuottamisesta ja ylläpidosta Turun kaupungissa. Paikkatietoaineistot-yksikkö tukee Turun kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden toimintaa tarjoamalla aineistoja yhtenäisestä paikkatietojärjestelmästä prosessien tueksi. Yksikkö tuottaa paikkatietoaineistoja sisäisen käytön lisäksi myös kansalaisille julkaistuun Turun seudun karttapalveluun sekä rajapinta-aineistoihin. Käytössämme on muun muassa Trimble Locus Cloud -paikkatietojärjestelmä sekä Terrasolid-ohjelmaympäristön tuotteita pistepilvien ja ilmakuvien käsittelyä varten.

Kuulut paikkatietoaineistot-yksikköön, jossa keskeinen tavoite on tuottaa ja ylläpitää paikkatietoaineistoja suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon tarpeisiin. Tehtäväkenttääsi kuuluu paikkatietoaineistojen tuottaminen, hyödyntäminen ja kehittäminen erityisesti 3D-aineistojen osalta. Vastaat esimerkiksi Trimble Locus Cloud 3D -kehitystoiminnallisuuksien käyttöönotoista. Aineistojen hyödyntämistä tuet ja kehität Turun kaupungin eri yksiköiden sekä kaupungin ulkopuolisten tahojen käyttöön. Tehtävä edellyttää jatkuvaa toiminnan kehittämistä rakentaen itse tehtävät vastaamaan koko ajan muuttuvien tarpeiden mukaisiksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi voimakkaasti kehittyvällä alalla. Arvostamme tietoteknisiä valmiuksia mutta kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena pidämme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kehittämis- ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tarjoamme perehdytyksen tehtäväkenttäämme, eikä aikaisempaa kokemusta käytössämme olevista paikkatietojärjestelmistä edellytetä. Toki monipuolinen kokemus luetaan eduksi, kuten Trimble Locus Cloud -osaaminen sekä tuntemus pistepilviaineistojen käsittelystä.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus
http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja puhelimitse 8. - 15.8.2022 paikkatietoinsinööri Päivi Ala-Uotila p. 050 558 9552 tai paikkatietopäällikkö Harri Soini p. 050 501 3251.
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus, paikkatieto ja kaupunkimittaus, paikkatietoaineistot

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Puutarhakatu 1, 20100 Turku

Rekommenderade jobb