Paikkatietosuunnittelija

Rovaniemen Elinvoimapalvelujen paikkatieto- ja tonttipalveluissa
on haettavana

paikkatietosuunnittelijan toimi

Työtehtäviisi kuuluvat Trimble Locus paikkatietojärjestelmän ja -aineistojen ylläpitotehtävät, kehittäminen sekä muut paikkatietoihin ja näihin liittyvien ohjelmistojen asiantuntijatehtävät. Työtehtäväsi muodostuvat tarkemmin mm. paikkatietoaineistojen tuottamisesta, ylläpidosta, paikkatietopalveluiden ja arkistoinnin sähköistämisen kehittämisestä, 3-D kaupunkimallinnuksen kehittämisestä ja paikkatietoanalyyseistä.

Tehtäväkuvausta voidaan tarvittaessa muokata osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu maanmittausinsinöörin / -teknikon tutkinto. Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä hyviä atk-taitoja.

Arvostamme kykyä toimia osana asiantuntijaryhmää sekä itsenäistä harkintaa ja ongelmanratkaisukykyä. Trimble Locus-, Terra-, Geoserver-, Qgis- ja Esri- ohjelmistojen käyttökokemus sekä kokemus paikkatietoaineistoihin liittyvistä tehtävistä, sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja toimiminen asiakkaiden kanssa katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus on Kuntien TS:n mukainen.
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 15.4.2021 klo 15.00.
Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupungin kirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 15.4.2021 klo 15.00

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat paikkatietoinsinööri Sakari Manninen puh. 040 522 9187 ja kaupungingeodeetti Pertti Onkalo puh. 040 5229184, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Tekniset palvelut, Paikkatieto- ja tonttipalvelut
Osoite: Mäntyvaarantie 2, 96100 Rovaniemi

Teknisellä toimialalla on kolme teknisten palveluiden yksikköä: paikkatieto- ja tonttipalvelut, kaavoitus sekä yhdyskuntatekniikka. Paikkatietosuunnittelija sijoittuu teknisten palveluiden paikkatieto- ja tonttipalveluihin.

Suggested jobs