Päivähoitoavustaja

Kerttulin päiväkoti hakee päivähoitoavustajaa ajalle 1.11.2020 -31.7.2021.

Avustaja toimii ensisijaisesti Kerttulin päiväkodissa. Tukiviittomien osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta niiden osaamista arvostamme. Tarjoamme Sinulle nykyaikaisen työ- ja toimintaympäristön lähietäisyydellä Turun keskustasta. Päiväkodilta on näköyhteys Turun tuomiokirkkoon ja meidät saavuttaa julkisilla kulkuneuvoilla vaivattomasti. Kauppatorille on kävelymatkaa noin kilometri.

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää työtä aktiivisesti. Sinulla on kykyä tukea pedagogiikan toteutumista, kykyä toimia erilaisissa haasteellisissa tilanteissa sekä tukea omalta osalta tuen tarpeessa olevien lasten kasvua ja kehitystä.

Turun kaupungin päiväkodeissa haluamme tarjota lapsille turvallisen ja lämpimän oppimisympäristön, jossa he saavat kasvaa ja kehittyä leikin, liikkumisen, tutkimisen, taiteen ja muun monipuolisen toiminnan kautta. Lapsen kohtaaminen ja arvostaminen ainutlaatuisena ihmisenä on meille tärkeä asia!

Oletko Sinä etsimämme henkilö? Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tehtävä kiinnostaa sinua!


Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Virpi Killström, virpi.killstrom@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Kerttulin päiväkoti
Osoite: 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.