Päiväkodin johtaja

Haemme positiivisen työotteen omaavaa kasvatusalan ammattilaista päiväkodin johtajaksi vakituiseen virkaan tammi-helmikuun vaihteessa 2021 Kemin kaupungin varhaiskasvatukseen. Alussa johdettavat yksiköt ovat Möylynlehdon ja Takajärven päiväkodit sekä Syväkankaan esiopetus ja päivähoito.

Päiväkodin johtajana vastaat yksikköjesi pedagogisesta toimintakulttuurista, pedagogisen työn ja osaamisen johtamisesta, turvallisuudesta ja toiminnan laadusta Kemin varhaiskasvatuksen laatulupauksien mukaisesti. Esimiehenä johdat rakentavasti ja innostavasti varhaiskasvatuksen henkilöstöä. Sinulta odotetaan innovatiivista ja kehittävää työotetta, organisointikykyä ja tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Lisäksi edellytetään:
- aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta
- kiinnostusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämiseen
- vahvaa osaamista henkilöstön johtamiseen
- kehittämismyönteistä johtamisotetta
- hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
- johdat yksikköjäsi Kemin varhaiskasvatuksen laatulupauksien pohjalta

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 31§:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto ja riittävä johtamistaito. Lisäksi huomioimme kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74 § ja 75 §) mukaiset hakijat.

Työ alkaa tammi-helmikuun vaihteessa. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi. Päätös lähetetään hakijoille sähköisesti. Hakuaika päättyy 6.11.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.kemi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Kaisa Rauvala 0407418946 kaisa.rauvala@kemi.fi

Kemin kaupunki, Sivistystoimi
Osoite: Valtakatu 26, 94100 Kemi

Kemi on vehreä, vihreä ja vireä kaupunki Lapin portilla meren rannalla. Kemi tarjoaa sujuvaa, helppoa ja vaivatonta arkea kaupunkimaisessa asuinympäristössä, jossa monipuoliset palvelut ovat lähellä. Täältä alkaa yötön yö ja revontulet, täällä on oikea talvi ja kaunis saaristo, täällä on Lapin lumoa ja kulttuurin viettelyksiä. Kemi on kotikaupunki sinulle.