Skip to main content
test
Päiväkodin johtaja (vakanssi nro 42502) - Valkeakosken kaupunki

Kaupungissamme on laadukkaat ja monipuoliset varhaiskasvatuspalvelut.
Haemme joukkoomme vakinaiseen virkasuhteeseen 1.10.2022 lukien, tai sopimuksen mukaan, ammattitaitoista ja innostunutta

PÄIVÄKODIN JOHTAJAA (vakanssi nro 42502). Hakuaikaa jatkettu 18.8.2022 asti. Aiemmin paikkaa hakeneet huomioidaan.

Päiväkodin johtajan tehtävänä on vastata johtamansa yksikön varhaiskasvatuksen laadusta ja tuloksellisuudesta. Lisäksi keskeisiä tehtäviä ovat muun muassa päiväkodin varhaiskasvatustoiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittäminen sekä varhaiskasvatuspedagogiikan ja työntekijöiden pedagogisen osaamisen johtaminen ja suunnittelu. Sijoitusyksikkö on palvelussuhteen alkaessa Tallinmäen varhaiskasvatus ja johdettavana päiväkotitoimintaa sekä perhepäivähoitoa.
Työ on hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, jotka vaativat johtajalta kokemusta esimiestyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä joustavuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää varhaiskasvatusta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018, 31 §) mukainen kelpoisuus. Johtajalla tulee olla lain 26 tai 27 §:ssä tarkoitettu varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset kelpoisuuden osoittavine tutkintotodistusjäljennöksineen on toimitettava 18.8.2022 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi (452823) tai postitse osoitteella: Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski, kuoreen merkintä päiväkodin johtaja.

Lisätietoja

https://www.valkeakoski.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Tuija Portell, tuija.portell@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Tallikatu 7, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb