Päiväkodinjohtaja - Borgå stad

Päiväkodinjohtaja - Borgå stad

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee päiväkodinjohtajaa vakituiseen virkaan 1.8.2019 alkaen. Päiväkodinjohtajan ensimmäinen sijoituspaikka on Kulloon päiväkoti.

Haemme innostunutta, osaavaa ja kehittymiskykyistä esimiestä johtamaan päiväkodin henkilöstöä, hallintoa ja pedagogiikkaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen tuntemusta, sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyviä asiakaspalvelu- ja johtamistaitoja sekä tietoteknisiä taitoja. Kulloon päiväkodissa on sekä suomen- että ruotsinkielisiä ryhmiä ja hyvät taidot molemmissa kotimaisissa kielissä katsotaan eduksi valintaa tehtäessä.

Kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) kelpoisuusvaatimusten mukaiset. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.5.2019 klo 15 Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Läs mer

http://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusjohtaja Leila Nyberg, puh. 0400 295 708 tai varhaiskasvatuksen ohjaaja Marjaana Kantonen, puh. 0400 252 259.

Kulloon päiväkoti
Adress: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Mer om arbetsgivaren