Päiväkodinjohtaja määräaikainen virka

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 43 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä. Kurkkaa lisää kuntamme arkeen mm. Instagramissa, Facebookissa ja www.nurmijarvi.fi

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä?

Etsimme päiväkodinjohtajaa määräaikaiseen työhön, työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 30.6.2021 saakka.

Päiväkodinjohtajan tehtävänä on johtaa varhaiskasvatusyksikköä! Innostut Nurmijärven varhaiskasvatussuunnitelmasta ja sinulla on erityistä kiinnostusta pedagogiseen johtamiseen. Sinulla on asiakastyön, henkilöstön, pedagogiikan, talouden ja turvallisuuden johtamisen taitoja. Lisäksi sinulla on paineensietokykyä sekä hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä ja sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja osallistavalla työotteella - haluat olla valmentava johtaja.

Olet osa Nurmijärven varhaiskasvatusyksiköiden esimiesjoukkoa, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen laajemmasta näkökulmasta on tärkeää. Työtä tehdään yhdessä työyhteisön, kollegoiden ja muiden eri toimijoiden ja verkoston kanssa. Tervetuloa kehittämään yhdessä Nurmijärven varhaiskasvatusta! Kysy lisää!

Tarjoamme sinulle

  • Hyvän perehdytyksen
  • Merkityksellisen työpaikan, jossa saat vaikuttaa Nurmijärven varhaiskasvatukseen
  • Kilpailukykyisen palkan
Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodin johtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodin johtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75 §:n siirtymäsäännöksen mukaan. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 6.1.2021 klo 15.00. Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Tule tekemään ja kehittämään kanssamme työtä nurmijärveläisten lasten ja perheiden hyväksi.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4937
  • 22.12.2020 - 22.1.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.