Päiväkodinjohtaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Päiväkodinjohtaja

Haemme päiväkodinjohtajan viransijaista Räntämäen päivähoitoyksikköön 1.8.2019 - 28.2.2021 väliseksi ajaksi, jonka jälkeen tehtävä on mahdollista vakinaistaa. Päivähoitoyksikköön kuuluvat Ritzinkuja ja Emmauksenkadun päiväkodit, Kardinaalinkadun leikkikerho ja Kotimetsän leikkipaikka.

Viransijaisuus on uudelleen haettavana. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Viransijaisuuteen valittavalta odotamme laajaa varhaiskasvatuksen ja varhaiserityiskasvatuksen tuntemusta sekä kiinnostusta päiväkodinjohtamiseen.
Arvostamme kehittävää otetta työhön ja hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 31.Kelpoisuusvaatimuksena päiväkodin toiminnasta vastaavan johtajan tehtävään on kelpoisuus 26 tai 27 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin tehtävään ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta ennen työsuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lisätietoja

http://www.turku.fi/varhaiskasvatus

Aluepäällikkö Kirsti Yrttiaho p. 050 5532433,
s-posti; kirsti.yrttiaho(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Räntämäen päivähoitoyksikkö
Osoite: Ritzinkuja 1, 20380 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan