Päiväkotiapulainen - Keravan kaupunki

Päiväkotiapulainen - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen- ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

PÄIVÄKOTIAPULAISEN TOIMI 1.8.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Keravanjoen päiväkoti.

Keravanjoen päiväkoti on aloittanut toimintansa elokuussa 2012. Päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella n. 800 m Keravan rautatieasemalta. Innokas ja motivoitunut henkilökunta on sitoutunut työskentelemään yhdessä sovittujen arvojen ja tavoitteiden suunnassa, hyvässä yhteistyössä vanhempien kanssa. Etsimme joukkoomme päiväkotiapulaista, joka on kiinnostunut laitoshuollon tehtävistä sekä lapsiryhmätyöskentelystä.

Päiväkotiapulaiselta edellytetään laitoshuollon tutkintoa tai muu soveltuva alan koulutus.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

päiväkodinjohtaja Satu E Halonen p. 040 318 2830 (klo 8-16 välillä) satu.e.halonen@kerava.fi

Keravanjoen päiväkoti
Adress: Jurvalantie 7, 04200 Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Mer om arbetsgivaren