PÄIVÄKOTIAPULAINEN - Inarin kunta

PÄIVÄKOTIAPULAINEN - Inarin kunta

Haemme päiväkotiapulaista vakinaiseen toimeen, jonka ensisijainen sijoituspaikka on Saariselän päiväkoti. Päiväkotiapulaisen pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat päiväkodin ruoka-, siivous- ja pyykkihuolto sekä tarpeen mukaan lasten hoito- ja kasvatustehtäviin osallistuminen.

Päiväkotiapulaisen tehtävässä edellytetään ruuanvalmistustaitoja ja hygieniaosaamista. Toimessa arvostamme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, itsenäistä työotetta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä ja lapsiryhmässä työskentelystä. Vakituinen päiväkotiapulaisen tehtävä alkaa 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Kelpoisuusvaatimuksena päiväkotiapulaisen toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Kvtes:n mukainen tehtäväkohtainen peruspalkka on 1940,24 €/kk, Lisäksi maksetaan Inari-lisä 3 % ja Kvtes:n mukaiset etuudet. Työaika on keskimäärin 38,75 h/vko.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä CV tai ansioluettelo ja muut todistukset toimitetaan pyydettäessä.

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Marja Helander puh. 040 6207697 ja varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh. 040 7441259.
Sähköpostiosoite:etunimi.sukunimi@inari.fi

Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan (T-lomake) sekä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ikosrekisteriote. Päiväkotiapulaisen toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Inarin kunnan työpaikka on savuton.

Läs mer

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Marja Helander puh. 040 6207697 ja varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarela puh. 040 7441259.
Sähköpostiosoite:etunimi.sukunimi@inari.fi

Inarin kunta
Adress: Seitapolku 12, 99830 Saariselkä

www.inari.fi
Saariselän päiväkoti on n. 20- paikkainen vuoropäiväkoti, joka toimii tällä hetkellä omakotitalossa. Päiväkoti muuttaa syksyllä 2019 uusiin tiloihin. Päiväkodissa järjeste-tään tarvittaessa esiopetusta Saariselän alueen lapsille. Toiminta suunnitellaan eri-ikäisten lasten tarpeita ja mielenkiinnon kohteita huomioiden olemalla aidosti läsnä las-ta kuullen ja kohdaten. Päiväkodin sijainnin vuoksi retkiä lähistön metsäalueille, nuotiopaikoille ja läheiselle urheilukentälle on helppo toteuttaa. Kannustamme lapsia leikkiin ja liikkumiseen sekä huolehtimaan itsestä, toisista ja ympäröivästä luonnosta.
Suomen suurin ja kaunein kunta Inari on Suomen kansainvälisin arktisen elämän keskus Pohjois-Lapissa. Inari on monikulttuurinen kasvava yli 6800 asukkaan kunta, jossa on hyvät lentoyhteydet sekä laajat kaupalliset ja julkiset palvelut. Saariselän matkailukeskus, jylhä ja suuri Inarinjärvi sekä mahtavat erämaat harrastusmahdollisuuksineen ympäröivät kuntakeskusta Ivaloa.

Mer om arbetsgivaren