Päiväkotiapulainen - Keravan kaupunki

Päiväkotiapulainen

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

PÄIVÄKOTIAPULAISEN TOIMI 1.8.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Niinipuun päiväkoti

Niinipuun päiväkoti tarjoaa keravalaisille lapsiperheille klo.6.30-17.30 välillä kasvatusta, opetusta ja hoitoa huomioiden perheiden erilaiset hoidon tarpeet. Päiväkotiapulaisen tehtäviin kuuluvat päiväkodin päivittäisestä perussiivouksesta ja pyykkihuollosta vastaaminen sekä lapsiryhmässä avustaminen. Päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Keravan ja Savion juna-asemien läheisyydessä.

Päiväkotiapulaiselta edellytetään laitoshuollon tutkintoa tai muu soveltuva alan koulutus sekä suoritettu hygieniapassi.

Palkka ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Päiväkodinjohtaja Jaana Lipiäinen, p.0403182093, jaana.lipiainen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, Kasvatus
Osoite: Kannistonkatu 5, 04200 Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan