Päiväkotiin sijaiseksi - Sipoon kunta

Päiväkotiin sijaiseksi

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Sipoo on savuton kunta.

Etsimme nyt aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin eli keikkatyöhön suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin Sipoon alueella.

Tehtäviä ovat lastenhoitajan ja päiväkotiavustajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta sijaisuuksissa. Päivähoidon sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Täytä hakemus keikkatyöhön alla olevasta linkistä tai osoitteessa sipoo.fi/rekry. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekry.fi -sivuille, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen.
Huom! Muista valita Sipoo lomakkeen kohtaan "alue/kunta, jossa haluan työskennellä".

Sijaisia valitaan tarpeen mukaan työhaastatteluun, jonka jälkeen sinun on mahdollista saada keikkatarjouksia tekstiviestillä tai Kuntarekryn keikkakalenterin kautta.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa Päivi Rikkola 040 687 3049 paivi.rikkola(at)sipoo.fi.

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan