Päiväkuntoutuksen ohjaajan tehtävä, Nurmes, Valtimo (id2541) - Siun sote

Päiväkuntoutuksen ohjaajan tehtävä, Nurmes, Valtimo (id2541)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 20.10.2019 mennessä PÄIVÄKUNTOUTUKSEN OHJAAJAN tehtävä
Haemme kuntoutuksen palvelualueelle geriatriseen osaamiskeskukseen päiväkuntoutuksen ohjaajaa. Työtä tehdään Nurmeksen ja Valtimon alueella.
Ikäihmisille suunnattu päiväkuntoutus on osa geriatrisen osaamiskeskuksen toimintaa. Päiväkuntoutukseen tullaan kuntoutustarpeen arvioinnin kautta yksilöllisin tavoittein. Ryhmät ovat määräaikaisia ja sisältävät fyysisten harjoitteiden lisäksi psyko-sosiaalista kuntoutusta. Olemme tulevaisuuteen katsova kuntoutuksen ammattilaisten joukko ja meillä on lupa kehittää.
Sosiaalialan ammattilaisena sinulla on vastuu päiväkuntoutuksen kokonaisuudesta, sen sisällöistä sekä kehittämisestä yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innovatiivisuutta. Teemme tiivistä yhteistyötä terapiapalvelujen ammattilaisten kanssa.
Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin, geronomin tai kuntoutuksen ohjaajan tehtävissä.
Tehtävä täytetään 4.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Kysy lisätietoja palveluesimies Tarja Parviainen, 013 330 7875.
Jätä sähköinen hakemus.
Joensuussa 25.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2541
  • 25.9.2019 - 20.10.2019 23:59
  • NurmesValtimoPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!