Päivätoiminnanohjaaja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna päivätoiminnanohjaajan tehtävä hoito- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla. Ensisijainen sijotuspaikka on Pyhäjärven päivätoiminnassa. Ohjaajan työ on päivätyötä, vastuualueeseen kuuluvat ennaltaehkäisevä työ ja päivätoiminnan järjestäminen (toimintojen organisointi, suunnittelu ja kehittäminen) ikääntyville kotona asuville henkilöille. Lisäksi tehtävään sisältyy ennaltaehkäisevän työn suunnittelua, organisointia ja kehittämistä yhteistyössä laajan verkoston kanssa.

Mikäli olet innovatiivinen, asiakaslähtöinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sekä sinulla on kykyä toimia laajassa verkostoyhteistyössä, olet etsimämme henkilö. Kelpoisuusehdot määräytyvät sosiaalihuoltolain ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 mukaisesti. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Saat meillä mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 322691. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoito- ja vanhustyönjohtaja Virpi Jaatinen 044 445 6336
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 Pyhäsalmi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka