Tervetuloa päivystäjäksi KYSiin!

Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystysalueelle haetaan lääkäreitä keikkatyöluonteiseen ilta- ja yöpäivystykseen. Voit ilmoittautua päivystäjäksi esimerkiksi 1-2 vuoroksi kuukaudessa ja jatkossa halutessasi lisätä päivystysten määrää.

Uudistettu, paikallinen palkkasopimus mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen palkan tästä päivystystyöstä: https://www.psshp.fi/ammattilaiset/laakarina-kysissa/tervetuloa-paivystajaksi-kysiin

Päivystävinä lääkäreinä voivat toimia laillistetut erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit tai lääketieteen lisensiaatit.

Päivystys on jaettu konservatiiviseen ja operatiiviseen linjaan. Konservatiivinen linja pitää sisällään sisätautisia, neurologisia ja psykiatrisia potilaita ja operatiiviseen päivystykseen tulee lähinnä kirurgisia potilaita, mutta myös joitakin korva-, nenä-, ja kurkkutautipotilaita. Infektiokaudella myös lapsipotilaita tulee yöaikaan harvakseltaan. Koska kyseessä on Kuopion ympäristön ainoa päivystyspiste yöaikaan, potilaiden hoidon tarve vaihtelee suuresti.

Päivystävän lääkärin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ESI 3-5 -luokiteltujen yleislääketieteen potilaiden tutkiminen ja hoito operatiiviselta ja konservatiiviselta linjalta. Muut potilaat osaamisen ja ajan sallimissa rajoissa. Ruuhkatilanteissa muiden erikoisalojen lääkärit ovat tukena. Lisäksi tehtävään kuuluu ensihoidon konsultaatioihin vastaaminen puhelimitse. Myös 18-paikkaiselta akuuttiosastolta saattaa tulla konsultaatioita. Päivystysalueella päivystävät myös kirurgian, sisätautien, neurologian ja lastentautien päivystäjät. Talossa on myös gynekologian, psykiatrian, radiologian ja anestesiologian/tehohoidon päivystäjät. Konsultaatiot saa tarvittaessa yöaikaan kaikilta erikoisaloilta.

Lisää tietoa Palvelukeskus Akuutista: https://www.youtube.com/watch?v=Y5mzBWoFEqM

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut päivystävän lääkärin tehtävästä KYS päivystysalueella, ota yhteyttä!

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Riikka Kettunen, p. 044 717 6856, riikka.kettunen(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb