Päivystyksen peruskoulu KYSissä

Ansök senast  31.12.2025 12:00

Tervetuloa kasvattamaan ja hiomaan päivystävän lääkärin taitojasi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Tervetuloa kasvattamaan ja hiomaan päivystävän lääkärin taitojasi Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kuopion yliopistolliseen sairaalaan!

Keitä me olemme?

KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti, mutta samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. KYS on moderni, kehittyvä ja turvallinen sairaala sekä potilaille, että työntekijöille. Tavoitteenamme on tarjota inhimillisesti parasta hoitoa.

Päivystyksessämme hoidetaan sekä konservatiivisia että operatiivisia potilaita. Konservatiivinen linja pitää sisällään muun muassa sisätautisia, neurologisia ja psykiatrisia potilaita. Operatiivisessa päivystyksessä hoidetaan kirurgisia, korva-, nenä-, ja kurkkutautipotilaita. Koska olemme Pohjois-Savon hyvinvointialueen ainoa päivystyspiste yöaikaan Varkauden ja Iisalmen lisäksi, vaihtelee potilaiden määrä ja hoidon tarve paljon. Tämän vuoksi työ ja potilasaineisto ovat monipuolisia.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Päivystävän lääkärin tehtäviin kuuluu meillä ensisijaisesti erikoissairaanhoidon yleislääketieteen potilaiden tutkiminen ja hoito. Muita päivystysalueen potilaita pääset myös hoitamaan osaamisesi mukaan. Päivystyspoliklinikalla toimii erikseen perusterveydenhuollon yleislääketieteen kiirevastaanotto arki-iltaisin sekä päiväaikaan arkipyhinä ja viikonloppuisin. Ruuhkatilanteita varten on olemassa toimintamallit ja muiden erikoisalojen lääkärit ovat tuolloinkin tukenasi.

Tehtävään kuuluu lisäksi ensihoidon ja esim. osastojen konsultaatioihin vastaaminen puhelimitse. KYSissä on laaja-alaisesti erikoisalojen päivystäviä lääkäreitä ja konsultaatiot hoituvat mutkattomasti.

Kolmen kuukauden kestoisessa päivystyksen peruskoulussa (PPK) opetellaan perusterveydenhuollon päivystäjän ja yhteispäivystyksen yleislääketieteen päivystäjän kannalta olennaisia asioita ja läpikäydään yleisimmät päivystyspoliklinikan käyntisyyt. Työ on kolmivuorotyötä. Perjantaisin on pienryhmäopetus ja torstaiaamuisin päivystyksen lääkäreiden meeting. Kouluttajina toimii yleislääketieteen kouluttajalääkäri apunaan akuuttilääketieteen kouluttajalääkäri ja liuta eri erikoisalojen erikoislääkäreitä. Koulutusrunkoa on uudistettu alusta asti erikoistuvien lääkäreiden toiveitakin kuunnellen.

Kolmen (3) kuukauden PPK-jakson lisäksi on mahdollista neuvotella työskentelystä akuuttilääketieteellä. Päivystyksen peruskoulu hyväksytään terveyskeskuspalveluksi YEKissä.

Meillä et jää yksin. Kiinnostuitko?

Katso lisää päivystyksen peruskoulusta: https://youtu.be/bVMZ0ow_8bE

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti uraporraspalkkana ja mahdollisina tehtävälisinä. Noudatamme hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut päivystävän lääkärin urapolusta KYS päivystysalueella, ota yhteyttä!


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/laakarit/
https://youtu.be/bVMZ0ow_8bE

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat yleislääketieteen erikoislääkäri, kouluttajalääkäri Sauli Vänttinen p. 044 717 6830, sauli.vanttinen@pshyvinvointialue.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare