Palkanlaskija - Rautavaaran kunta

Palkanlaskija

Rautavaaran kunta hakee

PALKANLASKIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Työssäsi toimit palkkakirjanpitäjän rinnalla hoitaen kunnan palvelussuhteisten palkanlaskentaa ja muita palkkakirjanpitoon liittyviä tehtäviä, kuten tulorekisteriin liittyviä tehtäviä ja korvaushakemusten laatimisia. Luemme eduksi tuntemuksesi kunta-alan yleisimmistä virka- ja työehtotyöehtosopimuksista (KVTES, TS, TTES). Lisäksi tuet tarvittaessa opettajien palkkojen palkanlaskijaa työssään.

Etsimämme palkanlaskija on palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Työskentelyotteesi on itsenäinen etkä pelkää ripeää aikatauluihin sidottua työtahtia. Säilytät toimintakykysi myös kiiretilanteissa. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Omaksut uudet asiat ja työkalut nopeasti. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai sopiva koulutustausta edesauttaa tehtävän hoitamisessa, mutta ennen kaikkea omaat kiinnostusta työskennellä palkanlaskennan parissa.

Keskeisimmät työtehtävät muun muassa
- avustavat palkanlaskennan tehtävät (kuukausi- ja tuntipalkat)
- tulorekisteriin liittyvien asioiden hoitaminen
- erilaisten korvaushakemusten laatiminen
- muut mahdolliset palkkakirjanpidon tehtävät

Odotamme hakijalta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- mielenkiintoa sekä motivaatiota työskennellä palkanlaskennan parissa
- itsenäistä ja vastuullista työotetta
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- palveluhenkisyyttä

Työsopimus tehdään määräaikaisena 30.11.2019 saakka, jonka jälkeen työ mahdollisesti voi jatkua erillisen sopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Työ sijaitsee Rautavaaran kunnan virastotalolla osoitteessa Koulutie 1, 73900 Rautavaara.

hallintojohtaja Jenna Hattunen 040 860 8100, jenna.hattunen@rautavaara.fi

Rautavaaran kunta, Hallinto
Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Olemme pieni ja vireä noin 1650 asukkaan kunta, jonka toiminta-ajatuksena on olla elinvoimainen ja yhteistyökykyinen. Järjestämme laadukkaat palvelut taloudellisesti ja tarjoamme asukkaillemme viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön. Kunnan visio on maalaisjärjellä yhdessä tulevaisuuteen!

Tutustu työnantajaan