Skip to main content
test
Palkka-asiantuntija tai -sihteeri, Monetra - Monetra Oy

Etsimme PALKKA-ASIANTUNTIJAA tai PALKKASIHTEERIÄ Monetra Pohjois-Savo Oy:n palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluihin. Monetra tuottaa palveluja kaupungeille, kunnille, sairaanhoitopiireille sekä näiden omistamille osakeyhtiöille.

Palkka-asiantuntijan tehtävässä vastaat palkanlaskennan vaativammista tehtäväkokonaisuuksista, kuten palkkajärjestelmien ohjaustietojen ylläpidosta. Hallinnoit palkkajärjestelmää ja ratkaiset siihen liittyviä ongelmatilanteita sekä kehität palkkaprosessia osana palkkatiimiä. Hyödynnät myös järjestelmäautomatiikkaa apuna työssäsi.

Palkkasihteerin tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden palkka- ja taloushallinnon asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme palkanlaskennan tehtäväkokonaisuuksista useamman kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti. Huolehdit itsenäisesti palkanlaskennasta sekä asiakkaiden neuvonnasta ja ohjeistamisesta. Olennaisena osana tehtävään kuuluu palkkahallintoon liittyvien tietojärjestelmien käyttäminen. Toimit tiimisi aktiivisena jäsenenä kehittäen sen toimintaa.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvan tutkinnon lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi. Arvostamme palkkahallinnon työkokemusta, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta sekä järjestelmäosaamista. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus HR-järjestelmistä.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Kuopiossa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: Palvelupäälliköt Mervi Rissanen Puh. 040 710 1743 tai Iida Korhonen Puh. 040 710 1782, etunimi.sukunimi@monetra.fi

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Pohjois-Savo Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Microkatu 1, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb