Skip to main content
test
Palkkapalvelusihteeri, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 280 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voi työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Merkityksellistä työtä palkanlaskennan parissa? Etsimme Monetra Pirkanmaalle palkkahallinnon osaajia vahvistamaan palvelutuotantoamme!

Palkkapalvelusihteerinä työskentelet osana palkanlaskennan tiimiä ja pääset antamaan työpanoksesi asiakkaan palkkahallinnon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Voit olla joko kokenut konkari tai innokas oppija, meillä on isossa talossa monenlaista tehtävää tarjolla. Vastaat työssäsi palkanlaskentaprosessin eri osa-alueista ja keskeisimmät tehtävät kuten palvelussuhdetietojen ylläpito, vuosilomaoikeudet ja lomakorvaukset hoidat ketterästi.

Arvostamme palkanlaskennan, työlainsäädännön ja kunnallisten työehtosopimusten tuntemusta, mutta olemme oppimiseen panostava organisaatio, ja nämä eri osa-alueet tulevat kyllä tässä tehtävässä tutuksi! Toivomme, että omaksut palkanlaskentajärjestelmät nopeasti, olet tarkka ja ripeä, ja nautit päivittäisten rutiinien suorittamisesta. Sopiva koulutus, kuten tradenomi tai vastaava, antaa sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiseen.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Henkilöstömme hyvinvointi, ammatillisen osaamisen kehittäminen ja sen tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Toimistolle kaivatessasi työskentely tapahtuu toimipisteellämme Tampereella, Sastamalassa tai Parkanossa. Etätyö on toki tullut meillekin jäädäkseen ja useimmat tehtävämme hoituvat halutessasi myös pääsääntöisesti etäkonttorilta käsin. Panostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen esimerkiksi joustavien työaikojen kautta.

Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Haku on auki läpi kesän, mutta haastattelemme ja palkkaamme sopivia tekijöitä koko hakuajan. Lähetäthän siis meille hakemuksesi CV:n kera Kuntarekryn kautta mahdollisimman pian! Aloitus tehtävässä joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palvelupäälliköt Katri Lahtinen p. 040 193 7967 perjantaisin klo 10-11 ja Raika Turunen p. 040 194 7193 keskiviikkoisin 15-16.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Rekommenderade jobb