Palkkasihteeri - Säkylän kunta

Palkkasihteeri - Säkylän kunta

Haemme osaavaa ja joustavaa

PALKKASIHTEERIÄ

Tehtäväsi koostuu kunnallisten sopimusten mukaisista palkanlaskentatehtävistä. Työaikasi koostuu erityisesti opettajien palkanlaskennasta, muista palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä sekä muista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Säkylän kunnan käytössä on Visman Personec FK-palkkaohjelma. Tehtävä edellyttää tiimityöskentelytaitoja ja myönteistä asiakaspalveluasennetta.

Edellytämme Sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä tietotekniikan taitoja, täsmällisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Arvostamme kokemusta kunnalliseen palkanlaskentaan liittyvistä työtehtävistä.

Tarjoamme Sinulle ajanmukaiset työvälineet, liukuvan työajan ja turvallisen työympäristön, tehtävän vaativuuteen perustuvan palkkauksen ja työnantajan, jolle henkilöstön osaaminen, työkyky ja hyvinvointi ovat tärkeitä. Tulet sijoittumaan energiseen työyhteisöön.

Tehtävä täytetään toistaiseksi voimassa olevana 15.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on enintään neljän kuukauden koeaika. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa (36,75 h/vko). Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn www.kuntarekry.fi kautta 31.5.2019 mennessä. Voit myös lähettää hakemuksen sähköpostilla: kirjaamo@sakyla.fi.

Säkylän kuntaan ja toimintaamme voit tutustua osoitteessa www.sakyla.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa vs. talous- ja hallintojohtaja Österman, paivi.osterman@sakyla.fi

Läs mer

https://www.sakyla.fi/

Vs. talous- ja hallintojohtaja Österman, paivi.osterman@sakyla.fi

Säkylän kunta, Taloustoimi
Adress: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Säkylä on 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat kehitettävä kansainvälinen varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja houkuttelevan yritysmyönteisen ilmapiirin.

Mer om arbetsgivaren