Skip to main content
test
Palkkasihteeri - Kaustisen kunta

Kaustisen kunta etsii osaavaa
palkkasihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työhösi kuuluvat monipuoliset henkilöstöhallinnon tehtävät kuten palkanlaskenta (OVTES ja luottamustoimipalkkiot), vuosilomakirjanpito, eläkeasiat ja asiakasneuvonta.
Tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden, joustavan työajan mahdollisuuden ja työyhteisön tuen työllesi.
Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta palkanlaskennasta. Arvostamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, huolellista työtapaa sekä osaamista työ- ja virkaehtosopimusten soveltamisessa.
Työsuhde alkaa joulukuussa 2022 sopimuksen mukaan perehdyttämisjaksolla, joka jälkeen työskentelet itsenäisesti toisen palkkasihteerimme työparina. Työaika on 36,25 h /vko ja palkkaus KVTES:n mukainen. Työsuhteessa noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Hae tehtävää 10.10.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mikäli et voi käyttää Kuntarekryä, toimita hakemus osoitteeseen kaustisen.kunta@kaustinen.fi tai Kaustisen kunta, Kappelintie 13, 69600 Kaustinen. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut pyritään pitämään viikolla 41. Tutkinto- ja työtodistuksia pyydämme nähtäville haastattelussa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kaustisen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kaustinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja palkkasihteerin työstä antavat palkkasihteeri Airi Mattila 050 443 6884 ja hallintojohtaja Hanna Salminen p. 050 336 2534 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kaustinen.fi.

Lisätietoja

Kaustisen kunta

www.kaustinen.fi


Osoite: Kappelintie 13, 69600 Kaustinen
Kaustisen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb