Palomestari

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos hakee palomestaria vakituiseen virkaan 15.12.2020 alkaen, ensisijainen sijoituspaikka on Porvoon palveluyksikkö.

Virkaan valittavilta vaaditaan pelastustoimesta annetun asetuksen 407/2011, 6 §:n kohdan 3 mukainen kelpoisuus ja riittävä kokemus pelastustoiminnan johtamisesta sekä Porvoon kaupungin viran- ja toimenhaltijoiden kielisäännön mukainen kielitaito sekä BC-luokan ajokortti.

Säännöllinen työaika perustuu työaikalain (605/1996) nojalla annettuun poikkeusluvan mukaiseen 40-tunnin viikkotyöaikaan yhden vuoden tasoitusjaksolla. Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen sopimusehdon mukaisesti.

Palomestarin tehtäviin kuuluu toimia vuorollaan päivystävänä palomestarina (P31) sekä hoitaa erikseen sovittua vastuualuettaan. Arvostamme aktiivista työasennetta ja monipuolista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä ICT-taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kehitysmyönteisyyttä.

Hakijan tulee antaa suostumuksensa huumausainetestiin, mikäli hän tulee valituksi.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tulos huumausainetestistä. Koeaika on kuusi kuukautta. Hakijan on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Lähetä hakemuksesi 30.10.2020 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.iupl.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa pelastuspäällikkö Mika Kynsijärvi, puh. 020 1111 400, mika.kynsijarvi@porvoo.fi

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Porvoon kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun