test
Palomestari - Oulun kaupunki

Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksessa on haettavana PALOMESTARIN viransijaisuus Oulun vakituisesti miehitettyjen paloasemien toimialueella Kuusamon paloasemalla.

Palomestarin tehtäviin kuuluu osallistuminen pelastustoiminnan operatiiviseen johtamiseen vuorollaan, osallistuminen pelastustoiminnan ennaltaehkäisevään toimintaan sekä toimiminen pelastusviranomaisena. Lisäksi tehtäviin kuuluu hoitaa erikseen määritettävät erityisasiantuntija- sekä muut esimiehen määräämät tehtävät. Työn alkaessa työaika on poikkeusluvan mukainen 42 h /viikko, joka sisältää 24 h ja enintään 8 h työvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta 407/2011 § 6 pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä edellytettävä kelpoisuus. Palomestarin tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia sekä erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Muu kielitaito voidaan katsoa eduksi.

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset varallaoloon, huumetestaukseen ja perusmuotoiseen turvallisuusselvitykseen. Tehtävässä käytetään kolmen kuukauden koeaikaa.

Sijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/13130/2021. Hakemukset on toimitettava 10.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa pelastuspäällikkö Mika Haverinen p. 044 703 8600 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90100 Oulu

Rekommenderade jobb