Palomies

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos hakee palomiestä vakituiseen virkaan 1.12.2020 alkaen. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Porvoon palveluyksikkö.

Virkaan valittavilta vaaditaan pelastustoimesta annetun asetuksen 407/2011 6 §:n mukainen miehistöviranhaltijan kelpoisuus, operatiiviselta henkilöstöltä vaadittava savusukelluskelpoisuus, Porvoon kaupungin viran- ja toimenhaltijoiden kielisäännön mukainen kielitaito sekä BC-luokan ajokortti.

Arvostamme aktiivista työasennetta ja monipuolista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Työaika on poikkeusluvan alainen 42 h/vk.

Hakijan tulee antaa suostumuksensa huumausainetestiin, mikäli hän tulee valituksi.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tulos huumausainetestistä. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Hakijan on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Lähetä hakemuksesi 30.10.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.iupl.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa pelastuspäällikkö Mika Kynsijärvi, puh. 020 1111 400.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Porvoon kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun