Palomies, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos - Esbo stad

Palomiehen tehtävät. Osallistuminen pelastustoimintaan, ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön tekemällä palotarkastuksia ja valistus- ja neuvontatehtäviä. Työpiste määritetään kulloisenkin tarpeen mukaan Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen toiminta-alueella.

Työaika on poikkeusluvan mukainen vuorokausirytmi, 42 tuntia viikossa. Työn aloitusajankohta voidaan sopia erikseen.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Haettavat tehtävät ovat virkasuhteisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta miehistöltä vaadittava kelpoisuus.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen. Lisäksi edellytetään BC-luokan ajokorttia sekä palomieheltä vaadittavaa hyväksyttyä savusukelluskelpoisuutta nykyjärjestelmän vaatimustasolla hyvä. Savusukelluskelpoisuus on todistettava hyväksytyllä Firefit-testituloksella.

Mikäli Firefit-testi on vuoden vanhempi, osoitetaan kelpoisuus enintään 3 vuotta vanhalla testitodistuksella Firefit-indeksin voimassaolon mukaisesti lisättynä pelastuslaitokselta saadulla todistuksella, joka osoittaa savusukelluskelpoisuuden hakuhetkellä. Firefit-testin voi korvata pelastusopistossa tehdyllä testillä ja pelastuslaitoksen todistuksella. Todistukset pyydetään nykyiseltä työnantajalta.

Mikäli hakija ei ole tällä hetkellä palomiehen työssä, on Firefit-testin oltava alle vuoden vanha.

Arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista sekä kokemusta perustason ensihoitajana toimimisesta. Ikään suhteutettu erinomainen fyysinen suorituskyky katsotaan eduksi virkaan valittaessa.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Lisätietoja

https://www.lup.fi/fi-FI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä antavat lisätietoja palopäälliköt Kaj Artela ja Tuukka Tuuli, puh. 09 8162 8699

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb