Palomies, Nurmo

Ansök senast  22.7.2024 14:00

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselle haetaan palomiehen viransijaista ajalle 1.9. - 31.12.2024 Nurmon paloasemalle.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitokselle haetaan palomiehen viransijaista ajalle 1.9. - 31.12.2024 Nurmon paloasemalle.

Sijaisuuteen valittu sitoutuu työnantajan järjestämiin työkykyä mittaaviin testeihin.

Kelpoisuusehtona on pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011 § 6) mukainen kelpoisuus ja BC-luokan ajokortti. Valittavalta edellytetään savusukelluskelpoisuutta.

Työaika on yleistyöaika 38,25 h/vko. Virkaan sisältyy velvollisuus tarvittaessa/sovittaessa osallistua vapaamuotoiseen varallaoloon.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Valitusta henkilöstä voidaan hänen suostumuksellaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi/turvallisuusselvitykset. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Pelastuspäällikkö Petri Järvensivu

puh. 040 582 0979

petri.jarvensivu@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare