Skip to main content
test
Palomies, viisi virkaa - Oulun kaupunki

Haettavana on viisi PALOMIEHEN virkaa Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitoksessa.

Virkojen vastaanottohetken sijoituspaikat ovat seuraavat: kaksi virkaa Muhoksen, kaksi virkaa Limingan ja yksi virka Pudasjärven paloasemalla. Palomiehen virka kuuluu miehistön tehtäväryhmään.

Palomiehen tehtäviin kuuluu osallistua sammutus- ja pelastustehtäviin, pelastustoimen ennaltaehkäisevään toimintaan ja ensivastetoimintaan sekä suorittaa kaluston huolto- ja tarkastustehtävät ja hoitaa oman, erikseen määritetyn vastuualueen tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu kouluttaa oman organisaation henkilöstöä omalla erikoisosaamisalueellaan ja hoitaa esimiehen erikseen määräämät tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on Valtioneuvoston asetus pelastustoimesta nro 407/2011 § 6mukainen miehistön kelpoisuus. Palomiehen viran hoitaminen edellyttää voimassa olevaa BC-luokan ajokorttia ja kaikilta osin SM:n pelastussukellusohjeen mukaista kuntoluokkaa hyvä. Eduksi katsotaan erinomainen kunto, FireFit indeksi 4,5-luokka (SM:n ohje 5/2016 liite 2).

Työaika on poikkeusluvan mukainen 42 h/vko, jossa viiden viikon kierrossa tehdään neljä viikkoa vuorotyötä ja yksi viikko päivätyötä.

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumukset varallaoloon, suppeaan turvallisuusselvitykseen ja fyysisen toimintakyvyn testaamiseen. Hakemukseen on liitettävä SM:n ohjeiden 48/2007 (Pelastussukellusohje) ja 5/2016 (Ohje pelastushenkilöstön toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä) mukaiset lihasvoiman ja aerobisen kestävyyden alle kuusi kuukautta vanhat testitulokset.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14739/2022 Hakemukset on toimitettava 16.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/pelastuslaitos/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja Limingan ja Muhoksen tehtävistä antavat palopäällikkö Hannu Timonen, p. 044 703 8621, apulaispalopäällikkö Jari Kangastie (Liminka ja Muhos), p. 044 703 8762 ja apulaispalopäällikkö Kari Kuosmanen (Pudasjärvi), p. p. 044 703 8632.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Oulu-Koillismaan pelastuslaitos

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: 90100 Oulu

Rekommenderade jobb