Pohjois-Savon pelastuslaitoksella on haettavana 27.4.-18.5.2021 klo 12.00 mennessä palotarkastajan virka alkusijoituspaikkana Kuopion Neulamäen pelastusasema.

Palotarkastajan tehtävät määräytyvät Pohjois-Savon pelastuslaitoksen toimintasäännössä ja pelastusjohtajan toimiohjeessa. Palotarkastajan keskeisiä työtehtäviä ovat laitosten ja yritysten palotarkastukset, rakenteellisen paloturvallisuuden ja pelastustoimen laitteiden asiantuntijatehtävät sekä turvallisuusviestinnän tehtävät. Valittu henkilö toimii maakunnallisesti paloriski-ilmoitusprosessissa, osallistuu prosessin kehittämiseen sekä toimii asiantuntijana poistumisturvallisuusselvitysten arvioinnissa ja ohjeistuksissa. Palotarkastaja osallistuu myös poistumisturvallisuusselvitysten arviointiin ja arvioinnin ohjaukseen maakunnallisesti, ja palotarkastusprosessin kehittämiseen. Palotarkastaja osallistuu tarvittaessa ja kelpoisuuden omatessaan yksikönjohtaja- tai päällystövarallaoloon ja tarvittaessa pelastustoimintaan pelastustoimintaa johtavan määräyksestä.

Pelastustoimen virkojen palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti. Haettavana olevan palotarkastajan viran tehtäväkohtainen palkka on 2842,05 euroa/kk (TS-pisteet 65). Palvelussuhteen alkaessa viran työaika on yleistyöaika.

Kelpoisuusehdot:

Palotarkastajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto, rakennusteknikon tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Ajokorttivaatimus on vähintään B-kortti. Eduksi katsomme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuuden sekä aikaisemman kokemuksen palotarkastajan työtehtävistä ja tehtävään liittyvistä paloriski-ilmoitusprosessin sekä poistumisturvallisuusselvityksen vastuualueista.

Virkaan valittavan on ennen viranhoidon alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, todistus läpäistystä huumetestistä ja muut kelpoisuuden osoittavat todistukset. Lisäksi hakijan tulee antaa suostumuksensa siihen, että hänestä voidaan pyytää ennen viran täyttämistä turvallisuusselvitys, ja valitun tulee osoittautua turvallisuusselvityksen perusteella soveltuvaksi virkaan. Tehdyt turvallisuusselvitykset kirjataan turvallisuusselvitysrekisteriin, jossa on käytössä automaattinen nuhteettomuusseuranta. Lisätietoja www.supo.fi.

Virka täytetään 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi voimassa olevana. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pspelastuslaitos.fi
http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja haettavana olevasta palotarkastajan virasta antavat palopäällikkö Petteri Hynönen, puh. 044 7188 104, ja va. riskienhallintapäällikkö Paavo Tiitta, puh. 044 7188 103.

Lisätietoja

Pohjois-Savon pelastuslaitos

Pohjois-Savon pelastuslaitos toimii 19 kunnan alueella ja tuottaa noin 250.000 asukkaan maakunnan ihmisille, yrityksille ja muille yhteisöille korkeatasoiset pelastustoimen palvelut ehkäisemällä ennakkoon onnettomuuksia ja antamalla onnettomuustilanteissa nopeaa ja ammattitaitoista apua kaikissa olosuhteissa. Lisäksi pelastuslaitos tuottaa ensihoidon palveluita Kuopiossa, Suonenjoella ja Varkaudessa sekä ensivastepalveluita koko maakunnan alueella. Pohjois-Savon pelastuslaitos on sitoutunut pelastusalan yhteisiin arvoihin: inhimillisesti, ammatillisesti, luotettavasti.


Osoite: Volttikatu 1 A, 70150 Kuopio
Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs